STAMBENO POSLOVNI
OBJEKAT

Hadži Prodanova 16 P+P0+6

STAMBENO POSLOVNI
OBJEKAT

Hadži Prodanova 16 P+P0+6

STAMBENO POSLOVNI
OBJEKAT

STAMBENO POSLOVNI
OBJEKAT

Hadži Prodanova 16 P+P0+6
27

Stanova različitih površina

16

Garažnih mesta

8

Parking na otvorenom

1600

Cena sa PDV-om

2

Lokali

hello world!

OPIS OBJEKTA

Montobene Smart Building je moderna novogradnja koja teži da postavi nove standarde kvaliteta, dizajna i inovativnosti na Panteleju. Najmodernija arhitektonska rešenja uz korišćenje najkvalitetnijih materijala, poštovanje rokova i implementiranje inovativnog ,,Smart’’ home sistema garancija su za zadovoljstvo stanara. Napredni ,,Smart’’ home sistem u okviru naše zgrade će vam omogućiti upravljanje svim potrosačima (grejanje, bojler, roletne, klima, sva bela tehnika sa wi-fi antenom u sebi) kao i kontrolom pristupa (interfon, kamere, garažna vrata i rampa dvorišta) putem touch panela u stanu ili preko aplikacije na vašem telefonu, što predstavlja dodatni komfor stanarima.
Stambeno-poslovni objekat u ul. Hadži Prodanova br. 14 spratnosti Po+P+P7, Lamela 1 se sastoji od 27 stambenih jedinica različitih struktura 46-120m2. Na 7. spratu će biti 3 penthausa koji će dobiti privatnu terasu na krovu sa zelenilom i pratećim sadržajem. Zgrada poseduje lift, ograđeno unutrašnje dvorište sa prostorom za parking i zelenilom koje će biti obezbedjeno rampom.
U okviru zgrade se nalaze i 2 lokala, podzemna garaža sa 16 parking mesta i pripadajućim ostavama.
Stanovi se grade najkvalitetnijim materijalima i u skladu sa najvišim standardima.

 Enegetski blok, Termoizolacija 12cm
Demit fasada u kombinaciji sa dekorativnom ciglom (listelom)
PVC stolarija u Antracit boji sa Alu roletnama
Podno grejanje na el. Kotao u celom stanu u kombinaciji sa Inverter Klimom
Konzolne WC šolje sa ugradnim vodokotlićima (tipa Geberit), Walk-in tuš kabina sa linijskim slivnikom i staklenim paravanom
Keramika 1. klase, vrhunskog dizajna
Staklene ograde na terasama
 Zvučna izolacija u podovima
Napredni ,,Smart” home sistem
PONUDA STANOVA
Na linku ispod možete pogledati dostupnost stanova i pronaći stan po vašoj želji. Možete i preuzeti katalog stanova kako bi vam uvek bio pri ruci.
POGLEDAJ KATALOG
GRAĐEVINSKA DOKUMENTACIJA
Na linku ispod možete pregledati građevinsku dokumentaciju i uveriti se u ispravnost radova, radi vaše sigurnosti.
POGLEDAJ DOKUMENTACIJU
Objekat je smešten u ul.Hadži Prodanova 14, kod prvog kružnog toka od Pantelejske crkve idealno pozicioniran izmedju dve velike saobraćajnice (Somborska i Knjaževačka). U neposrednoj blizini se nalazi veliki broj prodavnica, apoteka, kafića, osnovnih škola, autobuskih stajališta, Dom Zdravlja, Pošta, filijale banaka i sve ostalo što je neophodno stanarima zgrade. Lokacija predstavlja odlično mesto za sve koji žele život na mirnoj lokaciji, sa svom neophodnom infrastrukturom modernog života. Neposredna blizinu centra grada na samo 10 min, Delta City na samo 5 min, lak pristup autoputu, čine ovaj projekat takodje i dobrom investicijom.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram